NADIA FAUS # Pintura artística y objetos creativos

ESTUDI GENÍS > Pintura > NADIA FAUS # Pintura artística y objetos creativos

De la mà de l’artista barcelonina Nadia Faus, ens arriba avui, en forma de «post» el seu creatiu projecte. Ens presenta una variada col·lecció de pintures sobre llenç i oli, característic de la seva concebuda tècnica.

Una de les seves principals activitats es basa en la creació artesana, elaborada amb destresa i realitzada “handmade”, de PINTURA SOBRE VENTALLS. En aquest apartat, trobem la seva extremada delicadesa, la vivor dels seus colors en perfecta harmonia i uns traços sinuosos. Tot plegat ens porta a percebre el ventall com “una suau brisa de color que acarona el nostre rostre al compàs d’un agitar constant del nostre pols”. Amb aquests termes gosaria definir l’excel·lent qualitat i acabat de la creació de Nadia Faus.

El seu treball artístic també queda plasmat en una variada selecció de PINTURA SOBRE SEDA, ampliant així el seu repertori. Per a representar els seus dissenys, utilitza materials tan variats com guants, corbates… Nadia Faus, ens convida a gaudir i endinsar-nos en el seu estil pictòric i no deixar-nos indiferents, comercialitza els seus productes basant-se en la seva llarga i dilata trajectòria, d’aquesta abundant artista titulada en belles arts, que avui ens convida a descobrir la seva atraient obra.

Si voleu més informació, podeu contactar al seu correu: nadiafaus@hotmail.com

Sobre aquest lloc

Blog amb l’actualitat, vista per Estudi Genís, un lloc per contrastar el present dins del món gràfic.

categories

popular post